עוגת הגזר הזו היא בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו
מתכון מהיר הכנה לעוגה בחושה, קלה ונפלאה שערבבים בקערה אחת והופ, לתנור

העוגה הבאה היא אחת העוגות היומיומיות האהובות ביותר על הילדים שלי. עוגה שלמרות הסוכר, הקמח ושאר החשודים המיידים שבעוגות בחושות, עדיפה "תזונתית" על עוגת השוקולד הסטנדרטית, הרי בכל זאת היא מכילה ארבעה גזרים.
אך היתרון העוד יותר מהנה שלה הוא הקלות האדירה שבהכנתה: כל המרכיבים מתערבבים בקערה אחת והופ לתנור (כמו שאנחנו אוהבים) - עוגה נפלאה להכנה משותפת עם הילדים. בנוסף, מדובר בעוגה מאד סלחנית: אין תמצית וניל? לא נורא! נגמר הסוכר החום? גם מייפל/סילאן/דבש יעשו את העבודה.
המתכון הוא לשתי תבניות אינגליש קייק, כך שאפשר להקפיא אחת ולשלוף בעת הצורך. אספר לכם שאצלנו בבית אף פעם לא מגיעים לשלב זה - שתיהן מתחסלות ומתיישרות צ'יק צ'אק על ידי כל תושבי הבית מקטן עד גדול.
חומרים:

4 גזרים מקולפים ומגוררים דק
4 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום כהה
2 כוסות קמח תופח
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גדושה קינמון
קמצוץ אגוז מוסקט
2 תבניות אינגליש קייק
הכנה:
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
טורפים היטב בקערה את הביצים יחד עם שני סוגי הסוכר.


מוסיפים את הגזר, השמן, הקינמון, אגוז המוסקט ותמצית הווניל ומערבבים היטב.


מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.


משמנים את תבניות האינגליש קייק (או מרפדים בנייר אפייה) ושופכים את הבלילה באופן שווה לשתיהן.

אופים למשך כ-40 דקות עד שהעוגה משחימה וריחנית.


תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר