4 ביצים
מתכון עוגת בננות עשירה ומהירה
עוגה בחושה עשירה, רכה ומפתיעה (וגם קלה להכנה). הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (מקונדיטוריית ביסקוטי) מדגימים מה אפשר לעשות עם בננות בשלות

עוגת בננות בחושה ומהירה בתוספת של אגוזים ופקאן שמעניקים לה מרקם מעט קראנצ'י. ויש גם בונוס- היא פרווה.
רכיבים
500 גרם סוכר
300 מ"ל שמן
350 גרם קמח
3 בננות בשלות מעוכות במזלג
חצי כפית קינמון
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
200 גרם שוקולד צ'יפס
100 גרם פקאן גרוס
הוראות הכנה
מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית למשך 3 דקות עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף עד להטמעה.
בקערה נפרדת מנפים את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה והסודה לשתייה ומערבבים יחדיו.
מוסיפים את החומרים היבשים לבלילת הביצים ומערבבים על לקבלת מרקם אחיד, מוסיפים גם את הבננות המעוכות וכן את השוקולד צ'יפס ואגוזי הפקאן.
מוזגים ל- 3 תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר