ברולה בננות עם גלידת קפה
קינוח קל להכנה שמשלב בין בננות לסוכר שרוף וגלידה

מתכון לברולה בננות עם גלידת קפה ושבבי פייטה
חומרים:
4 בננות חצויות לאורכן
4 כפות סוכר חום
שבבי פייטה (ניתן להשיג בחנויות אוכל)
גלידת מוקה/ קפה
ההכנה:
מפזרים סוכר על הבננות ושורפים עם ברנר
מגישים בצלחת עם גלידה (אפשר גם גלידת קפה /מוקה) ומפזרים מעל את שבבי הפייטה.

תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר