
מחלה מתוקה, דרך עוגות שמרים ובבקות ועד לרוגלעך מתוקים - המתכון שלפניכם עושה שימוש ברכיבים לא שגרתיים, אבל הבצק שמתקבל נוח לעבודה ומתאים למגוון מאפים
קראק פאי הפך לאחד הקינוחים האהובים בישראל. השף שניר אנג סלע חושף את המתכון לגרסה הקלאסית שלו ממסעדת גוז' ודניאל ומתחיל לשחק עם הבסיס והמילויים
ממתקים יפהפיים עם פטנט: ציפוי שוקולד מבריק, שלא דורש טמפרור
לפני ההגשה פורסים, אופים ומקבלים ביסקוטי טריים וריחניים בתוך דקות
20 רעיונות שיקלעו לטעם של כולם: קצת שמרים, קצת נוסטלגיה, הרבה שוקולד וכל מה שיהלום כוס קפה ליד
עוגת דבש תימנית שאפשר להכין באופנים שונים ומסתירה סיפור על הטינדר של פעם, בתימן. מתכון מתוך הספר "הטעמים הנעלמים של הדרום (תימן)"
הפחזנית הזו הומצאה ב-1891 כהומאז' למירוץ האופניים מפריז לעיר ברס (Brest), שנמצאת בחוף המערבי של צרפת
יוגורט העזים מעניק לפנקוטה הזו חמצמצות מרקם קרמי ובעיקר — הרבה יותר אופי מהגרסה המוכרת
עוגיות סנדביץ' ביתיות עם טעם דומיננטי של פיסטוק, ממולאות בקארד לימון סמיך
מתכון שנולד מתוך רצון לא לזרוק שאריות של עוגות שמרים טובות והפך למנה כל כך מבוקשת, שעד היום נאלצים במסעדה לאפות מאפים רק בשבילה
מהמלבי הטבעוני של פיית העוגיות עד המלבי הקלאסי של עומר מילר, מהמלבי המפורסם של מסעדת אל באבור ועד מלבי קוקוס וטפיוקה, נטול מי ורדים. בקיצור, מלבי מושלם ב-18 מתכונים
כל אחד צריך שיהיה לו את המתכון הנצחי לקינוח שוקולד שאפשר להתמסר אליו בכל רגע נתון, גם אם מורידים את החטיף האהוב מהמדפים. בקיצור, הנה 30 אופציות מתוקות לזמנים מרירים
עם שקדים או קוקוס, בוטנים או פיצוחים, עם לימון או עם שוקולד: עוגיות לפסח שלא תוכלו להפסיק לנשנש
קינוח של פירות מקורמלים מכוסים בשכבת פירורי בצק פריך מתוק, ספוגים במעט מיץ או אלכוהול, שאוכלים ישר מהתבנית. מישהו באמת יכול להתנגד לזה?
קינוח חם קל-הכנה, שהכי כיף לאכול לצד גלידת וניל משובחת. ויש גם טיפ להגדלת אפקט הקראנץ’
אצל סבתא תמיד היו עוגות בחושות פשוטות וטעימות ליד צנצנות של עוגיות שומשום – זיכרון מתוק של פעם
עם קינמון או עם גבינה, עם שקדים או עם יין: כל מה שתפוחים יודעים לתרום לעוגות, באים האגסים ועושים זאת טוב יותר. 26 עוגות וקינוחים עם אגסים
שף מושיקו גמליאלי ממסעדת מונא ומבר 51 הופך יוגורט כבשים לפנקוטה, קינוח איטלקי קלאסי, ומגיש אותו עם רוטב יין אדום מתוק ותותים
טחינה וריבת חלב מתגלות בעוגיות הללו כזיווג המושלם
הוספת טחינה לעוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות מעניקה להן עומק וגוון טעם אגוזי שלא היה בהן קודם
אחד הקינוחים הקלאסיים ביותר שנולדו באיטליה. הפנה קוטה היא בסיס נפלא שניתן לשדך לו רטבים, פירות צלויים או יבשים. ניתן להוסיף טעמים לשמנת עצמה ובכלל כל דבר שיעלה על דעתכם. מומלץ לצנן היטב לפני שמגישים
בעוגות שמרים או בבחושות, בעוגות גבינה או בלחמניות מתוקות, בדניש אירופאי או בסינבון אמריקאי, בעוגיות לקפה או כקינוח מרהיב: כל המתכונים לעוגות קינמון
שמרים, בחושות או גבינה, עם נוטלה, קינמון ותפוחים: שימו מים לקפה, יש לנו 20 עוגות וקינוחים לשבת
עם תפוזים או אגסים, בננות, תותים או תפוחים: אלו העוגות שאתם הולכים לאפות בסוף השבוע הקר המתקרב
עם קוקוס, תפוזים או שוקולד: 20 מתכונים לעוגות ועוגיות עם שקדים שתרצו לאכול לא רק בט"ו בשבט
חמש דקות עבודה ויש לכם מאפינס ללא גלוטן עם תערובת של פירות יבשים או גרעינים שאוהבים
עוגיות קלות מאוד להכנה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהן, עשויות מבצק פריך עם שכבת קרמל, בוטנים קצוצים וציפוי שוקולד מריר
מעוגה בחושה קלאסית, דרך פאי או טארט קלאסי עם תוספת של מרנג יפהפה, עבור בעוגות גבינה וכלה במאפינס: הניחו את התפוזים בצד, כאן חוגגים את עונת הלימונים
קלאס באפס מאמץ – עוגיות קלות מאוד להכנה, עם מה שכנראה כבר יש לכם במזווה
מהנוסחה המנצחת לעוגות שמרים של חיים כהן, דרך הבבקה המדוברת בניו יורק, עבור בקראנץ השוקולד של מיקי שמו ועד הגרסאות המלוחות. בקיצור, כל הדרכים להכין עוגות שמרים טעימות ליום יום או לסוף שבוע
מקור הולדתו של המאפה Sfratto, הוא באלה ששימשה לקריאה ליהודים לעזוב את בתיהם ולעבור לגטו כבר במאה ה-17. המאפה שקיבל את צורתו ואת שמו מהאלה, הפך עם השנים לא רק למזוהה עם היהודים, אלא לקינוח של חג המולד באזור
אם אירופה הופכת לאדומה ונסיעה לשם מתרחקת, נאפה שטולן, עוגת חג במולד, ונביא טעמים נהדרים של חורף אמיתי לשיפור מצב הרוח
כבר חשבתם על עוגה לשבת? אם לא, יש לנו 20 רעיונות טעימים עבורכם שכוללים, בין היתר: עוגת תפוזים או תפוחים, אגסים או לימונים, עוגות שמרים או בחושות, עם בננות או עם גזר, מורכבות או קלות. בקיצור, עוגות שטעים לאכול בסוף שבוע קריר
ריחניות, גבוהות ומתאימות בדיוק לבוא הימים הקרירים: הגיע הזמן להחזיר את הכבוד לעוגות התפוחים של פעם
עוגיות קלות ומהירות במעט מאוד מרכיבים. הן נמסות בפה, נהדרות לצד הקפה ובדיוק מה שצריך שימתין לכם בצנצנת עכשיו או להכין עשר דקות לפני שהאורחים באים
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|