עוגת גבינה בחושה קלה ומהירה עד מאוד

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגת גבינה בחושה קלה ומהירה עד מאוד

כמו עוגת גבינה חמה של בתי המלון של פעם, רק בגרסה עכשווית

1 תבנית אינגליש קייק קצרה דרגת קושי: קל
עוגת גבינה בחושה
מוטי מילרוד

זוכרים את חופשות הקיץ בבתי המלון בכלל ואת מזנון ארוחת הבוקר בפרט? תמיד היתה שם עוגת גבינה חמה ובחושה שאי אפשר להפסיק לאכול ממנה, בייחוד אם מוסיפים לה רוטב שוקולד או פירות יער עסיסיים ומתקתקים. הנה הגרסה המהירה והקלה ביותר.

8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 (77)

רכיבים

1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

100 גרם (חצי כוס) סוכר

2 ביצים

105 גרם (3/4) קמח תופח

200 גרם ריקוטה

80 גרם (שקית) אינסטנט פודינג וניל

1 כפית תמצית וניל

לקישוט:

50 גרם אוכמניות או צימוקים

הוראות הכנה

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים את יתרת חומרי הגלם ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומקשטים באוכמניות או בצימוקים מלמעלה.

אופים בתנור בחום 180 מעלות במשך 50 דקות.

עוגת גבינה בחושה
מוטי מילרוד


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות