קונוס סיגר גבינות ומנגולד

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קונוס סיגר גבינות ומנגולד

מתכון קל לסיגרים ממולאים בגבינות, ומתאים מאוד לאירוח בחג השבועות

דרגת קושי: קשה
קונוס סיגר גבינות ומנגולד של שף קונדיטור ליאור שטייגמן.
שירן כרמל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חבילת עלי סיגר

חבילת עלי מנגולד גדולה
3 בצלים לבנים
10 עלי נענע
100 גרם גבינת עזים
100 גרם גבינה בולגרית
1 אבקת סוכר
מלח
פלפל שחור
קמח ומים להדבקה
חמאה לטיגון
שמן לטיגון

הוראות הכנה

1. הכנת המלית: מפרידים בעזרת סכין בין החלק הלבן והקשה של המנגולד לבין החלקים הירוקים. קוצצים את הבצלים ואת החלק הלבן של המנגולד ומטגנים במעט חמאה על אש נמוכה כ-20 דקות.

2. קוצצים את העלים הירוקים של המנגולד ומוסיפים אותם לסיר. מבשלים שלוש דקות נוספות. מסירים מהאש, מוסיפים את הנענע הקצוצה והגבינות, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.

3. הכנת הסיגרים: חותכים כל יריעת בצק סיגר עגולה לשלושה חלקים שווים דמויי משולש (כפי שחותכים פיצה). מגלגלים כל אחד מהם לצורה של קונוס, כשאת קצהו מורחים בתערובת של קמח עם מעט מים על מנת שייסגר היטב ולא ייפתח בטיגון.

4. חותכים את גבעולי הכרישה לאורכם ל"חוטים" גמישים, שנוכל לקשור בהם את קונוסי הסיגרים. מכניסים לכל אחד מהקונוסים כפית מהמלית ויוצרים קשר בראש הקונוס בעזרת חוט צר ודק של כרישה. מכניסים את הקונוסים לשמן חם ומטגנים עד הזהבה.

הצעת הגשה: מגישים לצד שמנת חמוצה מתובלת בעירית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות