עוגת פירורים של פעם

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת פירורים של פעם

מתכון לעוגת פירורים של אז

דרגת קושי: קל
עוגת פירורים כמו של פעם
אייל טואג
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שכבה ראשונה - לבצק:

3 ביצים

1 כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

200 גרם חמאה

1 מיכל גבינה לבנה 9% שקית

קמח תופח (2 וחצי כוסות קמח)

שכבה שניה - ריבה:

7 כפות ריבת משמש/פובידל/אפרסק או ריבת תפוז-ג'ינג'ר צרפתית

שכבה שלישית - פירורי בצק:

100 גרם חמאה

חצי כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל 1 כוס קמח תופח

הוראות הכנה

מערבלים את הבצק: חותכים את החמאה לפיסות קטנות ושמים במעבד מזון עם יתר החומרים, מעבדים לבצק אחיד וסמיך.

משמנים תבנית פיירקס מלבנית או תבנית אלומיניום חד פעמית 27X20 ושוטחים עליה את הבצק.

מחממים מעט את הריבה במיקרוגל, ומורחים בזהירות על הבצק.

שמים את חומרי הפירורים (שכבה 3) בקערת המערבל (אין צורך לנקות מהכנת הבצק) ומעבדים לפירורים בפולסים קצרים.

בוזקים את הפירורים בשכבה אחידה על הריבה.

אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות - או עד שהקצוות משחימים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות