למוס גבינה:
מתכון מוס גבינה עם קרם לימון ותותים
שבועות הוא הזמנה להתפרע עם קינוח מתוק-חמוץ כה מרענן שזה מושלם

למי שרוצה להרשים את האורחים בקינוח שהוא גם טעים וגם יפה לעין, מוס בכוס בהחלט יכול לעשות את העבודה. קינוחי כוסות הם מרשימים, מושקעים ויפים. נו, מה רע בשכבות של טעמים שמתחברים יחד בביס אחד?
בחרתי בקינוח הזה לשלב טעם מתקתק ממוס גבינה עם חמיצות של קרם לימון ותותים. שילוב טעמים מיוחד של חמוץ ומתוק. מעבר לכך שהמוס הזה טעים, הוא גם נורא יפה לעין. המתכון קל יחסית להכנה ובפחות מ-20 דקות הכנה מתקבל קינוח שיגרוף המון מחמאות.
גל אלקיים פרנג'י היא קונדיטורית בעלת הסטודיו My Cakes במושב גבע כרמל
רכיבים
לקרם לימון:
הוראות הכנה
קרם לימון:
מקציפים במיקסר ביצים וסוכר עד לקבלת קציפה אוורירית.
בסיר קטן מביאים לרתיחה מיץ לימון.
כשהמיץ רותח, מוסיפים מחצית מכמות המיץ אל קציפת הביצים תוך כדי הקצפה מהירה להשוואת טמפרטורות.
מעבירים את התערובת חזרה לסיר ומבשלים תוך כדי טריפה נמרצת כשלוש דקות עד לקבלת קרם סמיך. מורידים מהאש, מוסיפים חמאה מערבבים עד קבלת קרם חלק, מסננים ומניחים לצינון.
מוס גבינה:
מקציפים שמנת עם כף פודינג לקצפת יציבה.
בקערה נפרדת טורפים גבינה סוכר וגרידת לימון.
מקפלים את הקצפת בעדינות לתוך תערובת הגבינה עד קבלת מוס חלק.
מסדרים תותים בדפנות הכוסות וממלאים שליש כוס במוס הגבינה ומעל מוסיפים את קרם הלימון.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר