לקרפ:
מתכון בלינצ'ס גבינה של סבתא שרה
במטבח המזרח אירופאי של מסעדת "קיטון" מציעים לכבוד שבועות בלינצ'ס מסורתי ממתכון שנשמר כבר 70 שנה. השנה, הם הסכימו לגלות את המתכון שלו, והוא אפילו מגיע עם שני מילויים

רכיבים
4 ביצים
1 ליטר מים
½ ק"ג קמח
כפית סוכר
כפית מלח
½ כוס שמן
למילוי גבינה:
800 גרם גבינת ריקוטה
200 גרם גבינת שמנת 15%
300 גרם צימוקים
200 גרם סוכר
למילוי תפוחי עץ:
5 תפוחי עץ מסוג גרני סמית, מקולפים וחתוכים לקוביות
200 גרם סוכר
הוראות הכנה
הכנת הבלילה:
מערבבים את כל חומרי הבלילה ומחכים כחצי שעה עד שמטגנים.
הכנת הקרפים:
בתום חצי השעה, מוזגים מהבלילה למחבת משומן, מטגנים על אש קטנה והופכים.
חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה, עורמים את הקרפים בצלחת רחבה.
הכנת מילוי הגבינה:
מערבבים את כל החומרים, ממלאים כל קרפ, מקפלים מהצדדים ומגלגלים.
הכנת מילוי תפוחי העץ:
מחממים מחבת משומן ומוזגים לתוכו את הסוכר.
מערבבים עד שהסוכר מתקרמל ואז מוסיפים אליו את תפוחי העץ.
מבשלים את התפוחים בסוכר עד שנהיים חצי רכים ומסירים מהאש.
כשתפוחי העץ מתקררים, מוסיפים כפית קינמון.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר