לתחתית:
מתכון עוגת גבינה ותותים
הכינו את הצידנית לפיקניק כי אתם הולכים להפתיע עם עוגת גבינה ותותים (או כל פרי אחר), שאפשר להגיש גם בצנצנות אישיות. מתכון של רגב יחזקאל

רכיבים
200 גרם ביסקוויטים
70 גרם חמאה מומסת
למלית הגבינה:
750 גרם גבינת מסקרפונה
250 גרם גבינה לבנה 5% שומן
1 כוס סוכר
4 ביצים
200 גרם שמנת חמוצה
לרוטב תותים:
1/2 קילו תותים חתוכים לרבעים
250 גרם סוכר
הוראות הכנה
במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים ומוסיפים את החמאה, מהדקים לתחתית תבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא. בסיר קטן שמים את התותים והסוכר על אש בינונית לחצי שעה.
מחממים תנור ל-120 מעלות. שמים את המסקרפונה, הגבינה הלבנה והסוכר בקערה עם מקציף ומערבבים כ-5 דקות. מוסיפים את הביצים ומערבבים עוד 3 דקות, מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוזגים חצי מתערובת הגבינה על תחתית הביסקוויטים ואופים כחצי שעה, מוציאים מהתנור, שמים את התותים ומעל את שארית תערובת הגבינה, אופים עוד שעה. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה להצטנן. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר