200 גרם פתי בר טחון דק
מתכון עוגת גבינה קלאסית
איך מכינים בקלות עוגת גבינה אפויה קלאסית לשבועות (ולכל השנה)? הנה התשובה:

רכיבים
100 גרם חמאה מומסת
750 גרם גבינת שמנת
200 גרם סוכר
כף מחית וניל
4 ביצים
200 מ"ל שמנת חמוצה
דובדבנים או פרי אדום אחר
הוראות הכנה
טוחנים את הפתי בר ומערבבים היטב עם החמאה ומשטחים בתבנית קפיצית עגולה, שבסיסה עטוף בניילון נצמד שמותאם לתנור או בנייר כסף.
מערבלים את הגבינה עם הסוכר והווניל. מוסיפים את הביצים אחת אחת עד להטמעתן בתערובת. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים לקרם אחיד, שופכים את הקרם על הבסיס.
מניחים את התבנית העגולה בתבנית גדולה יותר, מלאה מים חמים ("בן מארי") ואופים ב-140 מעלות במשך 45 דקות, עד שהעוגה יציבה. מקררים בטמפרטורת חדר ומשאירים לילה במקרר.
בעת ההגשה ניתן לפזר מעל דובדבנים או פרי אדום אחר.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר