2 קישואים בינוניים מגוררים גס וסחוטים היטב
כמה ערבובים ולתנור: מתכון לפשטידת קישואים
פשטידה קלילה ומעולה, ולצד סלט היא סוגרת את הפינה לארוחת ערב קיצית, פשוטה ונהדרת

לא משנה מה יקרה, אל תוותרו על עשבי התיבול בפשטידה הזו. חשוב מאוד לסחוט היטב את הקישואים, אחרת הם יגירו נוזלים לתוך הפשטידה.
רכיבים
1 מכל שמנת מתוקה 38%
2 ביצים
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
150 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת פטה מפוררת
105 גרם (3/4 כוס) קמח תופח
פלפל שחור גרוס
3 ענפי נענע קצוצים
3 ענפי שמיר קצוצים
מלח
הוראות הכנה
בקערה, מערבבים את כל חומרי הגלם לתערובת אחידה. ומתבלים במעט פלפל
יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות כ-30-40 דקות, עד התייצבות והזהבה.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר