כמה ערבובים ולתנור: מתכון לפשטידת קישואים

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כמה ערבובים ולתנור: מתכון לפשטידת קישואים

פשטידה קלילה ומעולה, ולצד סלט היא סוגרת את הפינה לארוחת ערב קיצית, פשוטה ונהדרת

תבנית 22 ס"מ דרגת קושי: קל
פשטידת קישואים
מוטי מילרוד

לא משנה מה יקרה, אל תוותרו על עשבי התיבול בפשטידה הזו. חשוב מאוד לסחוט היטב את הקישואים, אחרת הם יגירו נוזלים לתוך הפשטידה.

6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 8

רכיבים

2 קישואים בינוניים מגוררים גס וסחוטים היטב

1 מכל שמנת מתוקה 38%

2 ביצים

100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

150 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם גבינת פטה מפוררת

105 גרם (3/4 כוס) קמח תופח

פלפל שחור גרוס

3 ענפי נענע קצוצים

3 ענפי שמיר קצוצים

מלח

הוראות הכנה

בקערה, מערבבים את כל  חומרי הגלם לתערובת אחידה. ומתבלים במעט פלפל

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות כ-30-40 דקות, עד התייצבות והזהבה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות