פשטידת כרובית צלויה, קלה ומעולה

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשטידת כרובית צלויה, קלה ומעולה

כרובית צלויה כולם אוהבים, הטעם המעט חרוך משדרג את הפשטידה הזו וגבינת הריקוטה נותנת לה מרקם מעט קטיפתי

תבנית 22 ס"מ דרגת קושי: קל
פשטידת כרובית
מוטי מילרוד

אפשר להחליף חלק מהכרובית בפרחי ברוקולי כדי שהפשטידה תהיה פחות חיוורת, אף על פי ששבועות הוא הלוא חג שכולו לבן והפשטידה הזו תהיה מושלמת בשביל לחגוג אותו.

10תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 (31)

רכיבים

250 גרם כרובית מפורקת לפרחים קטנים

1 מכל שמנת מתוקה 38%

2 ביצים

100 גרם גבינת קשקבל מגוררת

100 גרם גבינת ריקוטה

70 גרם (1/2 כוס) קמח תופח

פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

מלח

הוראות הכנה

במחבת, מאדים בשמן זית את הכרובית ומתבלים במלח ופלפל עד הכרובית מזהיבה קלות.

מחממים תנור ל-180 מעלות. 

בקערה, מערבבים את יתרת חומרי הגלם לתערובת אחידה. מוסיפים את הכרובית ומתבלים במעט פלפל

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-30-40 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות