פשטידת תירס נוסטלגית עם טוויסט

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשטידת תירס נוסטלגית עם טוויסט

מתכון קל ומהיר לפשטידה שפורטת על מיתרי הנוסטלגיה

תבנית 22 ס"מ דרגת קושי: קל
פשטידת תירס
מוטי מילרוד

אני חושבת שפשטידת תירס כיכבה בילדותי בכל ארוחה משפחתית כי איפשהו התקבעה לה המחשבה שילדים אוהבים תירס בגלל המתיקות. אז גם בבגרותי אני עדיין אוהבת תירס וכשאני מכינה את הפשטידה הזו לעצמי, אני מוסיפה גם טבעות צ'ילי וקצת כוסברה לטעם קצת יותר מעניין.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם (קופסת שימורים בינונית) גרגירי תירס

1 מכל שמנת מתוקה 38%

2 ביצים

100 גרם גבינת גאודה מגורדת

100 גרם גבינת פטה מפוררת

70 גרם (1/2 כוס) קמח תופח

פלפל שחור גרוס

אפשרויות לגיוון: מעט עלי כוסברה וטבעות פלפל צ'ילי חריף

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. 

בקערה, מערבבים את כל חומרי הגלם לתערובת אחידה ומתבלים במעט פלפל.

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות כ-30-40 דקות.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות