פשטידת פטריות פשוטה ומעולה

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשטידת פטריות פשוטה ומעולה

מקפיצים את הפטריות, מערבבים עם יתר החומרים בקערה, אופים בתנור והופ, יש פשטידה

תבנית 22 ס"מ דרגת קושי: קל
 פשטידת פטריות
מוטי מילרוד

פטריות הן מחומרי הגלם האהובים עליי, ובכל צורה, צלויות על המנגל, מוקפצות במחבת, ממולאות בתנור וגם עם ים בצל מטוגן. אז מה יכול להיות רע במתכון קלי קלות שכל מה שצריך זה להקפיץ את הפטריות להזהבה ולערבב את כל החומרים בקערה?

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 (18)

רכיבים

250 גרם (סלסלה) פטריות חתוכות גס

1 מכל שמנת מתוקה 38%

3 ביצים

100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

50 גרם גבינת שמנת

100 גרם גבינת פטה מפוררת

105 גרם (3/4 כוס) קמח תופח

פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

מלח

הוראות הכנה

במחבת, מאדים את הפטריות בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים, עד שהפטריות מזהיבות קלות.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערה, מערבבים את יתרת חומרי הגלם לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הפטריות ומתבלים במעט פלפל.

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות כ-30-40 דקות.

 פשטידת פטריות
מוטי מילרוד

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות