עוגת גבינה באסקית

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גבינה באסקית

מתכון לעוגת גבינה אוורירית, קריספית מבחוץ וכמעט נוזלית מבפנים - שנולדה במסעדת לה וינה בסן סבסטיאן לפני 30 שנה, ומאז כובשת את העולם

דרגת קושי: קל
עוגת גבינה באסקית של "לה וינה"
Rafa Elias / Getty Images IL

עוגת גבינה באסקית של בר לה ויניה בסן סבסטיאן הפכה לסנסציה עולמית. המתכון שלה כבש את הרשתות החברתיות.

אז מה הסיפור שלה? התשובה כאן

31תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 (42)

רכיבים

350 גרם סוכר

1 קילו גבינת שמנת (פילדלפיה אם נאמנים למקור)

1/4 כפית מלח גס

5 ביצים

2 כוסות שמנת מתוקה

1/4 כוס קמח

הוראות הכנה

מחממים תנור ל – 200 מעלות. משמנים בחמאה תבנית אפייה ומניחים עליה נייר אפייה, שבולט מעבר לגבולות התבנית.

בקערה גדולה, מערבבים את גבנית השמנת והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים עד שהן מתאחדות עם הבלילה. מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות.

מוסיפים את השמנת והמלח.

יוצקים את הבלילה לתוך התבנית האפייה ואופים במשך 50 דקות, או עד שהעוגה נראית כמעט שרופה לגמרי מלמעלה. מוציאים מהתנור ומצננים. מגישים בטמפרטורת החדר

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות