פשטידת תרד וגבינות מהירה
בלי בצק פריך ופחות מעשר דקות עבודה, פשטידת תרד וגבינות מהירה של השף ברק חי חורש

הדבר הכי מורכב בהכנת הפשטידה הזאת הוא חליטת התרד במים רותחים למשך שלוש דקות. אחרי זה פשוט מערבבים חומרים בקערה, מעבירים לתבנית אפייה ושלחים לתנור.
דרגת קושי: קלה
מצרכים:
חצי ק"ג תרד טרי שטוף או מופשר – חתוך לרצועות
1 חב' גבינת טוב טעם
חופן גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח
שליש כוס צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט חמאה מומסת – לשימון התבנית
אופן ההכנה:
» מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת
» מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב
» משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה
» מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך כ – 30 דקות
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר