בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פשטידת תרד וגבינות מהירה

בלי בצק פריך ופחות מעשר דקות עבודה, פשטידת תרד וגבינות מהירה של השף ברק חי חורש

תגובות
פשטידת תרד וגבינות
MSPhotographic / iStockphoto via

הדבר הכי מורכב בהכנת הפשטידה הזאת הוא חליטת התרד במים רותחים למשך שלוש דקות. אחרי זה פשוט מערבבים חומרים בקערה, מעבירים לתבנית אפייה ושלחים לתנור.

דרגת קושי: קלה

מצרכים:

חצי ק"ג תרד טרי שטוף או מופשר – חתוך לרצועות
1 חב' גבינת טוב טעם
חופן גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח
שליש כוס צנוברים קלויים
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט חמאה מומסת – לשימון התבנית

אופן ההכנה:

» מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת

» מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב

» משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה

» מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך כ – 30 דקות



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו