לביבות גבינה רכות ומתוקות
לביבות חגיגיות שמתאימות בכל רגע נתון לכל חובבי הבצק הרך והמטוגן

מתכון טעים וקל מאוד להכנה ללביבות מהזן הסופגנייתי, שישמח גם ילדים וגם הורים.
חומרים: (ל-15 לביבות)
250 גרם קמח תופח
1 ביצה
1/2 כפית תמצית וניל
250 גרם גבינה לבנה 9%
1/4 כוס סוכר
קליפה מגוררת מחצי לימון
גיוון: 1/2 כוס פרי כלשהו, חתוך לקוביות זערוריות (תות, בננה, תפוח, אפרסמון או כל פרי אחר), או שוקולד צ'יפס, או אגוזי מלך
שמן נייטרלי לטיגון (למשל תירס או קנולה)
2 כפות אבקת סוכר לזרייה
הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים מעט בידיים מקומחות עד לקבלת בצק. מגלגלים את הבצק לגליל עבה (כ-5 סנטימטר). בסכין חדה פורסים את הבצק לפרוסות בעובי של כסנטימטר. בעזרת האצבעות יוצרים חור במרכזה של כל פרוסה, כך שתיווצר צורה שמזכירה דונט שטוח (מעבר לצורה, החור מסייע לטיגון אחיד של הבצק). מחממים שמן עמוק או חצי עמוק לחום בינוני-גבוה ומטגנים עד להזהבה. זורים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.
תגובות
דלג על התגובותתודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
באפשרותך לקבל התראה בדוא"ל כאשר תגובתך תאושר ותפורסם.
אנא המתינו……
תודה!
תגובתך נקלטה בהצלחה, ותפורסם על פי מדיניות המערכת
אירעה שגיאה בעת שליחת התגובה
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר