קרם גבינה ופירות העונה - דובדבנים - הארץ
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קרם גבינה ופירות העונה

מהיר, קליל ומענג. מנגו וענבים חמצמצים ישדרגו אותו, ואל תשכחו את המרכיב הסודי

תגובות
קרם גבינה ופירות
אורה קורן

קינוח מהיר וקל, שאינו מצריך אפייה. מתקבל באהבה בקרב כל הגילאים. ניתן להגיש בכוסות אישיות או בכלי מרכזי, רצוי מזכוכית, שמאפשרת הצצה לניגוד בין השכבה הלבנה של הקרם לשכבה הצבעונית של הפירות. ואל תוותרו על הנענע הטרייה, במינון מאופק שאינו משתלט על המנה.

מה צריך?
2 גביעים גבינה לבנה 5% או 9%
250 מיליליטר (1 אריזה קטנה) שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל איכותית
גרידה מלימון אחד

שלל פירות העונה, וכל המרבה הרי זה משובח. מומלץ ענבים בעונה
מעט עלי נענע טריים

מה עושים?
מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך.
מערבבים את הגבינה עם הסוכר, הווניל וגרידת הלימון.
מעבירים שליש מהשמנת המוקצפת לגבינה ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים את הגבינה למה שנותר מהקצפת ומערבבים בתנועות קיפול לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים לכלי הגשה יפה, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
חותכים פירות לגודל קטן, משלבים ענבים לבנים חמצמצים, שהולכים מצוין עם מתיקות הקרם. אם מוסיפים מנגו - עדיף דווקא הסוג החמצמץ. קוצצים דק דק עלי נענע, מערבבים הכל ומניחים מעל לקרם הגבינה. דוחסים פנימה קלות ומעמיסים עוד פירות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#