
במקום סביצ'ה: ספייסי טונה עוקצני
באצה פריכה או בפאני פורי, תערובת של ספייסי טונה עוקצנית ונהדרת, שתפתח היטב את הארוחה
כמה ערבובים ולתנור: 24 מתכונים לעוגות בחושות קלילות שמתאימות בדיוק ליד הקפה
"חומוס בלדי" בטירה מרומם נפש מרגע הכניסה דרך הבניין השבור למחצה ועד גרגירי הפול השלמים, הרכים, החמצמצים, העדינים
מסעדת "הפתיליה" פועלת מאז שנת 1967 ומתהדרת בסלוגן: "המסעדה המזרחית היחידה במאה שערים". בין מרק קובה סלק מופתי או תבשיל בשר מצוין, דווקא מנה פשוטה כביכול של אורז ושעועית תגרום לנו לשוב לכאן שוב ושוב
קראק פאי הפך לאחד הקינוחים האהובים בישראל. השף שניר אנג סלע חושף את המתכון לגרסה הקלאסית שלו ממסעדת גוז' ודניאל ומתחיל לשחק עם הבסיס והמילויים
מתכון פשוט, שהביאו מהגרים איטלקים לניו יורק בתחילת המאה הקודמת, הפך ללהיט אחרי שפיצרייה בלונג איילנד התחילה להציע אותו ללקוחותיה בסוף המאה. הסופרבול של 2012 כבר העניק לה מעמד של קדושה
ארוחת הערב של מרינה וליאור היא לא רק מדיטציה אלא מבוא לשיחה על אהבה ויצירה. הם אוהבים לארח, מפלרטטים עם טבעונות ולא מהססים לשתות קוניאק עם האוכל. זו ארוחת הערב שלהם
ארוחה במסעדה שפתחו כוכבי הריאליטי "נדב ודניאל" בחוף פרישמן בתל אביב היא מעין שעת סיפור, המלווה בכיבוד בנוסח תאילנדי ובסדנת מלאכת יד. העיקר שזה מצטלם טוב
במקום לבלוס עוגות גבינה ולהתעייף מכמויות חמאה אימתניות, למה שלא תנסו את האופציה הטבעונית הקלילה? מסעדת "זכאים" מגישה: ארוחת שבועות אלטרנטיבית וטבעונית למהדרין
תותים, שוקולד לבן, עם קדאיף או עם קרמבל אגסים: מגוון רעיונות ומתכונים לעוגות גבינה קלאסיות ויצירתיות לחג הכי לבן בשנה
ביסק תירס, מרק יוגורט קר, מרק תפוחים חלבי ועוד רעיונות למתכוני מרקים חלביים לכבוד השבועות
יין בקרטון, בפחית או בשקית? טביעת הרגל הפחמנית הבזבזנית של ייצור זכוכית, לצד המחיר המאמיר, שולח את היצרנים לצמצם את השימוש בחומר הגלם המסורתי
מיקה מנדל מציעה את היינות של "יקב מיקה" במסעדות נבחרות או באירוח כפרי של טעימות וגבינות בחצר המשק שלה ברמת הגולן, שם גם ממוקם היקב הכי מסקרן של התקופה האחרונה
עד לגירושם מחצי האי האיברי יהודים מילאו תפקיד משמעותי בתעשיית היין בארצות דוברות הספרדית. בשנים האחרונות ייננים ויזמים חוזרים לייצר יינות כשרים בספרד, בשיטות מסורתיות ותוך הקפדה על כללי ההלכה
בתחום המועצה האזורית עמק יזרעאל פועלים 12 יקבים, גדולים וקטנים, שכעת מתאגדים יחד על מנת ליצור זיהוי בין היין לאזור הגידול, ולזכות סוף סוף להכרה של הקהל המקומי
בחבל שמפיין חווים ירידה של 60% בבציר הענבים השנה, בהרי ירושלים מדווחים על ירידה של 25% בכמות הפרי ובקליפורניה מתכוננים להיעלמות זנים בשל החום והשריפות – אירועי מזג האוויר הקיצוני גובים מחיר, עכשיו גם מהיין
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|