יין - גלריה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבקרים טועמים יין בפנטיקנטן, קולומביה הבריטית, בחודש שעבר
יין

יכול להיות שההמצאה הגדולה הבאה בתחום היין היא בכלל זיוף?

"למה שרק העשירים ביותר יזכו לשתות את היין הטוב ביותר?" - זו השאלה שעומדת בבסיס הפעולה של יקב שמשתמש בבדיקה כימית כדי לבצע הנדסה הפוכה ליינות הטובים בעולם ולמכור אותם בחצי מחיר. חברה נוספת מוותרת על הכרמים ומייצרת יין מלאכותי לגמרי. האם תמו ימי הייננים והחלה שעתם הגדולה של הזייפנים?

התאמת יין

"סוביניון בלאן עם סטייק - למה לא?" המומחה שיוצא נגד התאמת יין לאוכל

אחד ממנהגיה המקובלים של תעשיית היין מקבל בעיטה מאחד ממומחי היין הגדולים. "להתאמת יין אין בסיס היסטורי, אנחנו פשוט המצאנו את זה", הוא טוען ומפציר באנשים לשתות "מה שמתחשק להם"