
אל שלל דוכני הדגים החדשים מצטרף גם "עיסא פיש מרקט", אבל לא מספק את הסחורה. כלומר, לא את זו שציפינו לה
צמרת השווארמיות התל אביביות הולכת ונהיית צפופה. לא בטוח אם ASK Doner החדשה תצטרף אליה, אבל אותנו היא קנתה
CheeseBar, דוכן כריכים מטוגנים חדש, נותן כבוד לקלאסיקה ומדגים איך לעשות אוכל "לא רציני" באופן הכי רציני שיש
חשבנו שעולם הטייק-אוויי צועד קדימה. אבל אז הזמנו את ההמבורגרים של NG
מתחם האוכל החדש במרכז עזריאלי בתל אביב הוא הדבר הכי רחוק מפוד קורט של קניונים – אבל גם הימור לא קטן
התפעלנו ממעורב ירושלמי עם טוויסט, נהנינו מקלצונה מטוגן וחיבבנו מאוד כריך דגים חדש: שלושה דוכנים מוצלחים בשוק הכרמל שכדאי לנסות (לפני שייעלמו פתאום)
מתים על אוכל בוכרי? יופי, יש לכם אופציה חדשה ממש באמצע תל אביב
בשבוע שעבר נפתח "מפגש רמב"ם" (או בשמו המוכר – "השווארמה של 'הבסטה'"), ואנחנו העמסנו הר של ציפיות על הפיתה הזו. האם היא עמדה בהן?
עוד ועוד מעדניות מציבות אצלן דוכני אוכל טרי, ועדיין הצלחנו להיות מופתעים מהמיקום ומהחשבון של הזלילה הזו
הדוכן התל אביבי הוותיק "שף בלול" לוקח שתי מנות גנריות, עוף בגריל ושניצל, ומפיח בהן חיים חדשים. התוצאה היא לא פחות מקסם
דוכן השיפודים החדש מסמן וי על כל מה שנעשה בהצלחה כבר שנים בתל אביב, אבל בולט בזכות תג מחיר מפתיע והוגן, ומנה איקונית במיוחד
אחרי שלל פיצות שמתחרות כולן על תואר הנאפוליטנית האותנטית, פלא שהתלהבנו מאחת שמביאה את שלה דווקא מניו יורק?
שיפודיית "תומר תומס" רוכבת על שני טרנדים במקביל: דוכן פיתות ומינוף הצלחה מהאינסטגרם. באנו אדישים, אבל יצאנו נסערים
מתים על אוכל הודי אבל מתבאסים על ההיצע התל אביבי? "גנדי", אוכל רחוב חדש מהמטבח של מסעדת "אינדירה", עשוי לפתור את המלכוד
Smoked Kitchen, דוכן חדש בשוק הכרמל, הוא גילום פשוט וקולע של טרנד המעשנות הביתיות
מזללת הכריכים החדשה "ג'פריס" עושה כבוד לאייקונים הכי שמנוניים של אמריקה
המזללה המקסיקנית החדשה "מסקליטו" מציעה אוכל נהדר, אבל גם מסמלת את רף המחירים הנוסק של אוכל הרחוב המקומי
רשת ההמבורגרים החדשה מבית "מוזס" מנסה לנער את התדמית המיושנת, ומתפרעת מספיק בשביל שזה יצליח
בעיר שמעקרת בשיטתיות כל רוח חיה ועצמאית, מה שקורה אחת לחודש באזור המוסכים של המסגר הוא חגיגה אמיתית של אוכל רחוב
Jaffa Pizza Kitchen החדשה מגדירה מחדש את הפיצה השכונתית מפעם
היא לא משתנה, בקושי מתחדשת, ואנחנו לגמרי בעד. סיבוב חורף בשכונת התקווה הזכיר למה אנחנו כל כך אוהבים לאכול בה
הדוכן החדש בשוק הכרמל עורר בנו לא מעט שאלות, אבל גם ענה על כולן ממש נכונה
שלוש רשתות הפיצה המקומיות-אמריקאיות השיקו פיצות חדשות ומוגזמות. האם הן מסוגלות להחזיר את האפיל שהלך לאיבוד?
דווקא בישראל אי אפשר למצוא אוכל רחוב יהודי – ודוכן "בובע" מוכיח שמדובר בפוטנציאל לא קטן
תמיד חלמתם על שווארמה לארוחת בוקר? הנה, יש לכם הזדמנות
מזללת "לא קל" החדשה מצטמצמת לשני כוכבי התקופה בלבד, קריספי צ'יקן וסמאשבורגר, ואנחנו לגמרי בעד זה
יש לנו חור קבוע בלב (ובעיר) בצורת דאמפלינג. האם "ליי פו" תצליח למלא אותו?
דוכן הפופ-אפ המקסיקני החדש מתחכם איפה שלא צריך אבל מבריק איפה שרק אפשר
הסניף החדש של "בנץ בראדרס" קופץ ראש לתוך קרב בורגרים קשוח, אבל נעזר בכמה פיצ'רים משובחים כדי לצאת ממנו לא רע בכלל
שני דוכני פיש אנד צ'יפס (ושות') חדשים נפתחו בשוק הפשפשים ביפו, אבל מפספסים הזדמנות להצטיין באמת
(ולא ברור אם הוא עדיין יהיה קיים כשתבואו)
הימים מצומצמים, ההפסקות אקראיות והתפריט לא מפסיק להשתנות. ולמרות זאת, כל ביקור ב"Fifi's" מזכיר למה מדובר באוכל הרחוב הכי מושקע, מקורי וכיפי בתל אביב
שבוע אחד, פעמיים שווארמה: אחת מציעה נדיבות שכבר שכחנו, אחרת עושה דברים שאפילו לא דמיינו (ואז עוד מתעלה על עצמה)
לא תמיד פתוחה (תבררו), לא מאוד מפרטת (תשאלו) ולא מסתפקת באופציות המוכרות (תיהנו): "אל מאנו" הווייטנאמית-פיליפינית נכנסה לרשימת האסייתיות החביבות עלינו
"שפכטל", דוכן הכריכים החדש בשרונה מרקט, סובל לא רק משם מגוחך אלא גם מאותן הבעיות של אחיו הגדול והסמוך אליו
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|