
מבחירת הכבדים דרך חיתוכם ועד תועפות הבצל המטוגן - כל מה שצריך לדעת כדי להכין כבד קצוץ כמו שצריך
הבצק יתקבל חזק, גמיש, ואפשר להשאירו במקרר ללילה ולאפות כשמזדמן, עם כל רסק עגבניות, גבינה, ירק, בשר, פרי ועשב תיבול שיש לכם בבית
משהו שילדים אוהבים, והוא למעשה "תבשיל סבתא", אבל כל כך טעים ומשביע. הצמחונים יוותרו על הבשר, ועדיין ישבעו
מעדן שטעמו פשוט אינו מתיישן. אני בוחרת תמיד להכין אותו ב"פיירקס" מלבני, בשביל הנוסטלגיה
הכנת לזניה אמיתית כרוכה בדרך כלל בעבודה מפרכת. המתכון שלפניכם מנצל בלי בושה את עלי הלזניה האיטלקיים המוכנים, שאין צורך לבשלם מראש
מתכון לבצק נהדר לפוקצ'ה זה לא הכל, גם טריק קטן איך לאפות אותו
שנעזר, בהחלט, בקופסאות שעועית ותירס משומרים - ומספק ארוחה שלמה ומשביעה
לביבה חמה ומתוקה קלה ומהירה עם דברים שיש לכולם בבית
את מסדר הלביבות התחלנו השנה כבר לפני חנוכה, וכך יצא לי לטעום לא מעט גרסאות: לביבות של מחית תפוחי אדמה, לביבות תפוחי אדמה מרוסקים ומבושלים, לביבות מגירור עבה וגס, לביבות עבות ותפוחות, ומה לא
הבשר משובח, מנוקד בהמון אורז ופטרוזיליה, והרוטב מבושם בקליפת לימון ובהרבה עשבי תיבול טריים
משקה שכורע תחתיו מרוב טעם, גוף וויטמינים במיוחד לעונת הסתיו
יותר כתום מזה - אי אפשר: מרק עדשים כתומות ודלעת טבעוני או צמחוני, טעים עם טוויסט. הסוד הוא בחלב קוקוס
זה הזמן להכין מהאבוקדו סלט פשוט אך בלתי שגרתי, ולנצל גם את הלימונים הגדולים לסלט מרענן ובלתי צפוי במרקם ובטעם
למשוכנעים בלבד, או לאלה הכורעים תחת פריו של עץ גדול. עכשיו בדיוק העונה לצרף חבוש לריבה הזאת
מהיר, בהיר, קל להכנה ואפשר לעשות ממנו ארוחת-מרפסת או טבע, כמובן
מה עושים עם טורטיות מוכנות שקונים בסופר? הנה הצעה מהירה
כמה ביצים, קצת חומרים משובחים ומחבת אחת ומתקבלת פשטידה על הכיריים, יפה למראה ומהירת הכנה
גרסה מודרנית, עשירה ואפויה למחצה. משהו שבחציו התחתון הוא "בראוני" ובעליון - מוס עשיר, והתערובת, ראו זה פלא, היא אותה תערובת
במיין אוכלים אותם לארוחת בוקר, בארץ זה יכול להיות קינוח נהדר - מאפינס אוכמניות
לביבות שמנצלות את תפוח האדמה בשביל להעצים את הכרובית
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|