בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קרקרים של תפוחי אדמה

מי אמר שקרקרים לא יכולים להיות מושחתים? הכירו את המתכון לקרקרים מתפוחי אדמה עם הרבה פרמזן מעל

תגובות
קרקרים של תפוחי אדמה
דניאל לילה

קרקרים של תפוחי אדמה

המרכיבים:

> 3-4 תפוחי אדמה (כ-350 גרם) קלופים ופרוסים דק דק במנדולינה או במקלף 
> כוס קמח
> 4 כפות פרמזן מגוררת
> מלח ופלפל
> שמן זית

הכנה:

טורפים נמרצות בקערה גדולה שתי כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל. מוסיפים כוס וחצי מים וטורפים עד לקבלת נוזל אחיד. מוסיפים בהדרגה, תוך טריפה, את הקמח וממשיכים בעבודה עד שמתקבלת בלילה חלקה. מוסיפים שתי כפות פרמזן וממשיכים בטריפה. מכניסים לקערה את פרוסות תפוחי האדמה ומערבבים עד שכל הפרוסות מצופות בבלילה.

מרפדים תבנית בנייר אפייה. מעבירים את תערובת הבלילה/תפוחי אדמה לתבנית ומשטחים אותה לשכבה דקה ואחידה. בוזקים מעליה שתי כפות פרמזן, מלח ופלפל. מזליפים מעט שמן זית ואופים כחצי שעה (או עד שהמאפה משחים) בתנור שחומם ל-180 מעלות.

ממתינים עד שהמאפה יתקרר ואז חותכים אותו למרובעים או מעוינים או כל צורה חביבה אחרת ומניחים על צלחת הגשה.

פטנט - אפשר להכין בצורה זהה קרקרים של קישואים או זוקיני.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו