חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלגון "קראנץ" בטעם שוקולד לבן ופיסטוק, והאריזה שלו לידו
מעדני בלונדי: משקה שוקו בטעם בלונדי, שוקולד פרה בטעם "בלןונדי" - עם בוטנים ושומשום, חטיף טעמי בטעם בלונדי, מילקי בטעם בלונדי ומעדן חלב דנונה "וואו" בטעם בלונדי

בהתחלה זה טעים ואחר כך יוצא החוצה: טעמנו את כל ה"בלונדי" שמצאנו

משוקולד פרה ועד משקה חלב של יטבתה דרך מעדן שהוגיו מרימים לו עם שם כמו "וואו" – שוקולד "בלונדי" הפך לאחרונה ללהיט שכל מותג חייב לעצמו אחד כזה. אז טעמנו את כל מוצרי הבלונדי החדשים על המדפים והגענו למסקנה עגומה

שלל קערות מרק מסוגים שונים בפסטיבל המרקים במלון ענבל בירושלים

מירושלים ועד אילת: שבעה אירועי פופ-אפ קולינריים להספיק לפני שהשנה תמה

מפופ-אפ שכולו קיגל בשוק הנמל, דרך פסטיבל שכולו מרק בירושלים, פסטיבל ממולאים או פסטיבל מאפים ברחבי הארץ ועד ערב שכולו ברווזים ובצקים - כל אירועי האוכל הארעיים שמצדיקים יציאה מהבית, גם כשיורד גשם

הגבינה הטובה ביותר בעולם לשנת 2021

"אני רק רוצה לישון איתה היום בלילה": זו הגבינה הטובה ביותר בעולם

מחלבה צעירה וקטנה מספרד זכתה בתחרות "הגבינה הטובה בעולם", שחזרה אחרי שנת הפסקה בשל מגפת הקורונה. הגבינה הספרדית - עיזים רכה עם פס אפר בטבורה - עקפה בפוטו פיניש את הגבינה הצרפתית הטבולה באלכוהול משובח