בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נודלס עם בשר טחון וברוקולי

ילדים שעדיין לא למדו שברוקולי הוא ירק סופר-בריא (כלומר הרוע בהתגלמותו) יתענגו וילקקו את האצבעות. הורים שאתרע מזלם ויידרשו לשלוף את הברוקולי מהצלחת, יוכלו להתנחם בכך שיותר קל לעשות זאת עם פרחי ברוקולי גדולים מאשר, למשל, עם בצל מטוגן קצוץ דק

תגובות
נודלס עם בשר טחון וברוקולי
דורעם גונט

כמות המנות: 4

דרגת קושי: קל

מצרכים:

250 גרם בשר בקר טחון
2 כפות שמן צמחי נייטרלי
500 גרם ברוקולי, מאודה 5 דקות ומופרד לפרחים
1/4 כוס מים
250 גרם אטריות נודלס, מבושלות לפי הוראות היצרן

למשרה:

4 כפות רוטב סויה
2 כפות טחינה גולמית
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי, קלוף וקצוץ לקוביות זעירות
2 כפיות שמן שומשום
פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם כל חומרי המשרה, מלבד החלק הירוק של הבצל הירוק, שאותו שומרים בצד. משהים לחצי שעה.

2. בווק או במחבת גדולה מחממים את השמן הצמחי, וכשהוא חם מאוד מטגנים ומפוררים את הבשר, עד שהוא משנה את צבעו מאדום לאפור. מוסיפים גם את הברוקולי והמים ומבשלים דקה.

3. מוסיפים את האטריות ומערבבים דקה נוספת.

4. מורידים מהאש ומפזרים מעל את החלק הירוק של הבצל הירוק.

5. מגישים מיד, אפשר עם עוד זילוף של רוטב סויה.

נודלס עם בשר טחון וברוקולי
דורעם גונט


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו