
לא אפורות, לא משעממות ובוודאי שלא רק לילדים. לדנה מלמד יש שלושה מתכונים לדייסות מתוקות שיימחקו את הדימוי השלילי שדבק בהן
אוהבים חביתות? מחבבים פשטידות? אם כן, למה לא לאחד בין שתי המנות ולקבל פריטטה, מועשרת בחלב או בשמנת מתוקה ומשם התוספות הן כיד הדמיון והמלאי הזמין במקרר ובגינה
סלט קיצי (שאפשר לאכול בכל השנה) חמוץ-מתוק מהיר, שבני נוער אוהבים במיוחד. רק אל תריבו על מה שנשאר
מאכל הבוקר המפנק בנוסח בריא יותר בזכות קמח הכוסמין והשקדים
דין שוורץ מהדיינר "רטרו בר" מגלה את המתכון לפנקייק המפורסם שהפך את המקום מדיינר כל-אמריקאי למקדש של פנקייק
זהירות, זה מסוכן: מוצרלה בכרכרה היא שם עדין למה שמתרחש במנה הזאת. מעין שילוב בין טוסט מוצרלה לשניצל. מושחת כמה שזה טעים וללא ספק אחת מהמנות הממכרות באיטליה
מתוק או מלוח, אוורירי או פריך - הכנת פנקייקים כשרים לפסח היא אולי מאתגרת יותר, אך משתלמת מאוד
ארוחת בוקר צבעונית ובריאה. מגישים עם טוסטים או לחם טרי ופותחים את היום כמו שצריך
חובבי ארוחת הבוקר המפנקת ישמחו לדעת שיש עוד דרך: שילוש מנצח של לחם מטוגן, גבינה חריפה ופרי מתוק
שילוב בין מרכיבים פשוטים לתוספות מתוחכמות יוצר מנת בראנץ' צבעונית ומפתיעה
כשהמקרר ריק, תמיד אפשר להכין שקשוקה, כשאפשרויות האלתור בה בלתי נגמרות. תודו שאף פעם לא חשבתם לשלב אפונה בשקשוקה. ובכן, המנה הזו עומדת להפתיע אתכם
קינוח או ארוחת בוקר מושלמת ששווה את ההשקעה שלכם
הפרג הוא חומר גלם בסיסי במסורת היהודית, ובנוסף המלית הכי אהובה עלי ובכלל, בבית שלי מטורפים על כל דבר עם פרג
שף אשר חביבי מגיש מתכון לשקשוקה ספרדית חריפה שמגישים עם לחם טוב ואנשובי
מכינים חביתות אישיות לכולם בבת אחת, והן מתקבלות עסיסיות ואווריריות במיוחד. רעיון מצוין לארוחת בוקר או בראנץ' רבי משתתפים
מתכון חורפי קל לדייסת קוואקר פשוטה וטעימה, להכין יחד עם הילדים
עם אורז או שיבולת שועל, עם סולת או עם מוק, שופעת פירות ותוספות או נזירית וסגפנית, כל המתכונים שיוכיחו שאין כמו דייסה חמימה ביום קר
תפתחו בראנץ' עם ביצים רכות ומקלות עלים שתכינו בחמש דקות וישאירו לכם טעם מושלם כל היום
ההגדרה לארוחת בוקר מנחמת עשויה לקבל משמעות שונה במקומות שונים בעולם, אצלי בבית פרנץ' טוסט הפך בחסות הסגר לדייר קבע. עכשיו הפכנו אותו לקינוח של קראמבל טוסט חמאה חומה ופירות יער במחבת
אף אחד לא מאמין שבאומלט העשיר, שנולד כמנה בארוחת הצוות של מסעדת העל "אל בולי", יש רק שלושה מרכיבים (לא כולל מלח)
השף פליקס רוזנטל עם שתי דרכים לבורקס החלומות – הראשונה, עם קיצור דרך שיהפוך את המלאכה לקלי קלות והשנייה, מאפס, למי שרוצים להשקיע
לחמניית הל היא אחד המאפים הנמכרים ביותר בשוודיה – לצד בת דודתה, לחמניית הקינמון. מבחוץ היא נראית תמימה, אבל סוד הקסם שלה טמון בתערובת של חמאה מותכת, סוכר והל שמסתתרת בפנים
אם יש לכם שעה פנויה וגעגוע עמוק לטיול באנגליה, שימו מים לתה והכינו בצק לסקונס, בגרסה המלוחה עם גבינות ובצל מקורמל
פאי של בצק עלים עם תרד, תפוחי אדמה וגבינת פטה שאפשר לשדרג עם רוטב צ'רמולה מעל. אחרי ימים ארוכים בבית, זו בדיוק המנה שאתם רוצים
אפשר לפתוח את הבוקר בלי קרואסונים ודנישים, אלא עם ארוחת בוקר חגיגית, נטולת ביצים וגבינות וכן, גם ללא גלוטן
אור ברנע מגיש מתכון למנת הדגל האגדית של אמו - ביצה בקן ביישנית, כזו שמתחבאת בין הפרוסות ומשום כך אהובה על ילדים במיוחד
השילוב של זרעי שומשום וטחינה נותן ללחמניות הללו טעם ומרקם שממלאים את החך בהנאה המזכירה אכילת חמאת בוטנים בכפית. מתכון מתוך הספר "אפייה מהירה"
כך תרימו חגיגה של עשבים ירוקים ובריאים במחבת - מתכון פשוט לחביתת ירק פרסית בגרסה טבעונית קלילה, שאינה דורשת ניסיון ותחליפים מורכבים מדי
המסע אל הכריך המושלם מתחיל בלחם משובח ובממרח טוב למרוח עליו, למשל - ממרח עגבניות מיובשות או עדשים שחורות, מיונז ביתי או פסטו. בקיצור, כל הדרכים להכין ממרחים ביתיים
הפחמימה הכי טעימה, ביצת עין מטוגנת ומעט כורכום - אלה הם סודותיו של זכרון הנעורים המופלא הזה. מתכון לצ'יפס הצהוב של סבתא רוחה, שלאחריו אף צ'יפס לא יהיה אותו הדבר
בלי בצק פריך ופחות מעשר דקות עבודה, פשטידת תרד וגבינות מהירה של השף ברק חי חורש
קיש כרישה, מאפה פשוט וטעים, שנוח לטלטל כשצריך להביא משהו לארוחה בבית אחר (אבל אז אולי כדאי להכפיל כמויות ולהכין שני קישים, כדי שיישאר אחד בבית)
השף אביב משה נזכר בקאדה - המאפה הכורדי מתפקע מגבינות שאין חג שבועות בלעדיו
מלית גבינות ועגבניות מיובשות, מלית תפודים ובצל כמחווה לל"ג בעומר, מלית שמנת ופטריות נוסטלגית במיוחד ומלית שלוקחת את הבלינצ'ס לכיוון של פריקסה – בלינצ'ס מלוח לכל גחמה פרועה
תשכחו מפרנה או מחלה לשבת: לחם מרוקאי שטוח, עבה ושמנמן שיכול להכיל ולספוג כל רוטב
שם האירוע | מקום | תאריך ושעה |
---|---|---|