
מהעסקית של רותי ברודו או זו של חיים כהן, עסקית שכולה סושי או הבר שמציע תפריט אוכל ואלכוהול מוזל ועד העסקית הנדיבה בחולון - כל ההצעות לארוחות עסקיות שחייבים להכיר
"תרצה" מגישה מנות באלגנטיות נטולת מאמץ ובטוב טעם חסר פשרות, מה שהופך אותה למקום שאתה פשוט לא רוצה לקום ולצאת ממנו
אחרי שזכה בתהילת עולם בזכות מסעדת "זהב" בפילדלפיה, חוזר השף מייקל סולומונוב בפעם השנייה לניו יורק - הפעם עם לייזר וולף, מסעדה ישראלית בקומת הגג של מלון הצופה לקו הרקיע של העיר
ב"ראסיף 33", המסעדה החיפאית החדשה והנהדרת שלו, השף חמודי עוקלה מגשים סוף סוף את ההבטחה שהיתה גלומה בו
שלטים מבודחים ועוקצניים מכל עבר, טאבון אבן ענק בכניסה, בעלים שמסתובב בלי הפסקה ויורה בדיחות או נזיפות בסועדים ומנה מסתורית שנקראת "חרטה ברטה". לאן הגענו? למסעדת "הבית התימני האורגינל" בלב העיר העתיקה של באר שבע כמובן
מחירי המנות עלו בעשרות אחוזים? מתברר שאת הקהל הישראלי זה לא מרתיע ■ במסעדות היוקרה מדווחים כי לישראלים רבים אין בעיה לשלם מאות שקלים למנה, ובסוף הארוחה הם עוד מבקשים להצטלם עם השף ■ "נראה שמשהו נפרץ, וגם שכבת הגיל יורדת. היי־טקיסטים מזמינים את כל התפריט — ואפילו לא נוגעים באוכל"
סבים זקוטו היתה אמורה לשאוף להתחתן עם גבר עשיר ולחיות חיים נוחים בטורקיה, אבל היא רצתה להרוויח כסף בזכות עצמה ■ כשחברתה הקרובה מתה מסרטן היא הרגישה שהיא חייבת לעשות שינוי, עזבה עבודה באינטל, עלתה לישראל – והתחילה לבשל
שפים צעירים ומלצר במסעדת יוקרה, כולם ישראלים, החליטו לחגוג ביום שני, שבו הם לא עובדים, בארוחה של מה שבאמת בא להם לאכול והשמחה היתה גדולה
יש ב"אהן תאי" ידע ויש בה מחויבות ויש בה התלהבות ויש בה אווירה טובה, אך חסרה לה החתירה למצוינות. בינתיים היא עוד מסעדה כמעט טובה
מעטות המסעדות ששוות נסיעה מיוחדת, אבל המחתרת התאילנדית בפרדס חנה כרכור, עם הגינה רחבת הידיים שבה מגדלים את הירקות שמוגשים במסעדה, והמנות התאילנדיות הפחות מוכרות, היא לגמרי אחת מהן
אוכל ערבי טעים באווירה היפסטרית ומחירים זולים במיוחד? "עראבסקה" היא מסעדה שאסור לה להתקיים רק בחיפה
תשכחו ממלכודות תיירים ונציאניות: לצד התערוכה החדשה של אנסלם קיפר בפלאצו דוקאלה, מסעדת "לוקאל" צריכה להיות אחת מתחנות החובה למבקרים בביאנלה שנפתחת מחר
לא מסוגלים להעביר שבוע בלי מאפים חמים ופסטה טרייה? ובכן, יש לא מעט מקומות שישמחו למכור חמץ במהלך חול המועד כדי שתוכלו להמשיך ליהנות מפחמימות
אחרי שהתמחתה במסעדות באירלנד ועבדה במסעדת "הבסטה" בתל אביב, החליטה השפית סוזאן מטר לחזור לביתה באעבלין, לפתוח פיצרייה ולהגיש פיצה כמו שאף אחד בסביבתה לא עושה זאת
במועדון הצרכנות הייטק זון, שמונה כמעט 300 אלף חברים, החליטו להתחרות בדואופול תן ביס-סיבוס בענף כרטיסי ההסעדה - ולהציע למסעדנים מודל הוגן יותר ■ "בדיונים של קבוצות היי-טקיסטים רואים שהם מודעים לזעקת המסעדות, ולא אוהבים להיות חלק מהדבר הדורסני הזה"
די כבר עם האמרה השחוקה שאין מה לאכול באילת. אם תוציאו את האף מהמלון תגלו לא מעט מקומות מסקרנים וטעימים. גיל גוטקין יצא לסיבוב טעימות וחזר עם 13 המלצות
טעם הלוואי של הלברק ב"דבורה" הזכיר נוזל הצתה למנגל, אבני הנחל נראו כמו טחול בסדרה על פתולוגים, זעתר בורקס סטייק התגלה כבורקס רע שדרסו אותו, והמלנזאנה היתה מביישת גם מסעדה בתחנת דלק: אייל שני ממשיך להתייחס אלינו כאל טמבלים
בשוק לוינסקי, התמקם בר היין החדש של המסעדה הטובה בישראל. בתפריט של תרצה: מאות יינות ומנות קטנות, חלקן פנומנאליות. השירות והמים המוגזים, כבר כלולים בחשבון
השף מידד סטבינסקי פתח את "אהן תאי", שמציעה אוכל תאילנדי שונה מזה שהתרגלנו לאהוב – עם מנות חריפות מאוד, רובן על גריל פחמים ועם שמות מסקרנים, כמו למשל עור של עוף מטוגן, כנפיים בגריל או בשר מיובש בסגנון איסאני
כשוולט גובה מבתי עסק 30 שקל מכל הזמנה בסך 100 שקל, למסעדות אין ברירה אלא למצוא דרך להעלות מחירים ■ מסעדן ממרכז הארץ: "הם יכולים לדאוג לזה שלא יהיה לך טראפיק באפליקציה. המודל שלהם הוא מכה למסעדות, אבל אין לנו ברירה"